Φροντίδα για το αυτοκίνητο

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εξασφαλίστε την επιθυμητή εταιρική σας ταυτότητα στο δρόμο και μειώστε τα κόστη σας, φροντίζοντας σωστά τον εταιρικό σας στόλο!

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Η Executive Lease καλύπτει την προβλεπόμενη συντήρηση από τον κατασκευαστή και ζημιές που προέρχονται από κακή χρήση δεν καλύπτονται. Η οποιαδήποτε περαιτέρω συντήρηση του αυτοκινήτου είναι ευθύνη του μισθωτή/ οδηγού.

  Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά τη στάθμη λαδιού μηχανής, υγρών ψυγείου και την πίεση των ελαστικών και να ανανεώνετε την ετήσια κάρτα ελέγχου καυσαερίων.

  Πριν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συντήρησης του αυτοκινήτου θα πρέπει να επικοινωνείτε με το Τμήμα Συντήρησης στην Executive Lease στο τηλέφωνο 210-3493410 και 210-3493422, για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.

   

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

  Η Αλλαγή Ελαστικών γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Συντήρησης της Executive Lease στα προβλεπόμενα από το συμβόλαιο χιλιόμετρα.

  Όταν συμπληρώσετε τα συμφωνηθέντα χιλιόμετρα σύντομα θα μπορείτε να «Συνδεθείτε» στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες για να συμπληρώσετε την «Αίτηση αλλαγής ελαστικών».

  Η ενημέρωση για τον χρόνο και τον τόπο αλλαγής των ελαστικών γίνεται άμεσα.

  Η αλλαγή ή επισκευή ελαστικών από μη φυσιολογική φθορά είναι ευθύνη του μισθωτή.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Συντήρησης στο 2103493422 .

  Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ και να μας την αποστείλετε στο lease@executive.gr.

   

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ

  Ο πρώτος έλεγχος ΚΤΕΟ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία διενεργείται 4 χρόνια (με περιθώριο +- 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι πραγματοποιούνται κάθε 2 χρόνια (με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν και 1 εβδομάδα μετά την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου).

  Η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει με e-email τόσο για την ημερομηνία διέλευσης του οχήματός σας όσο και για τα συνεργαζόμενα ΚΤΕΟ.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2103493422

   

 • ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Υποχρέωση για κάρτα καυσαερίων έχουν όλα τα οχήματα ετησίως, εφόσον έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την 1η άδεια κυκλοφορίας.

  Για να ενημερωθείτε για τα συνεργαζόμενα συνεργεία και ΚΤΕΟ, επικοινωνήστε με το τμήμα συντηρήσεων στο 2103493410 και 2103493422.