Γιατί Executive Lease

ΓΙΑΤΙ EXECUTIVE LEASE

 • Όμιλος Εταιριών Σφακιανάκη
  Η Executive Lease είναι θυγατρική του ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο multi – brand  όμιλο αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Οι δυνατότητές μας για ολοκληρωμένες λύσεις μίσθωσης αυτοκινήτων και φορτηγών ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 • Τεχνογνωσία
  Διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία, ώστε να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους ανά όχημα. Επιπλέον, η άμεση ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις και τεχνολογίες, τόσο της αυτοκινητοβιομηχανίας όσο και της διαχείρισης (fleet management) που διατίθενται για τον στόλο των οχημάτων μας, αποτελεί βασικό μέλημά μας.
 • Ποιότητα
  Εξασφαλίζουμε σταθερά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για όλους τους πελάτες μας. Η Executive Lease είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις συναλλαγές της.  
 • Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες
  Με το πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουμε, κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη κι έχουμε την ευελιξία να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας, όπως αλλάζουν κι οι δικές σας ανάγκες.
 • Αξίες
  Στην Executive Lease, οι βασικές αξίες μας θεμελιώνουν την ανάπτυξή μας και τη μέχρι τώρα επιτυχή μας πορεία. Με τα χρόνια, μέσα από εκπαίδευση και συνεχή προσπάθεια, κάθε εργαζόμενος δεσμεύεται και στηρίζει σε καθημερινή βάση την εταιρική κουλτούρα μας.