Συμβουλευτικές υπηρεσίες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναζητάτε την καλύτερη επιλογή παροχής οχημάτων για τα στελέχη της εταιρεία σας; Με πολυετή εμπειρία, γνώση και συστηματική ενημέρωση των στελεχών μας, στοχεύουμε στην καλύτερη ανάλυση και εκτίμηση των εταιρικών σας αναγκών για οχήματα. Μέσω των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών, και με γνώμονα την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων της εταιρείας σας, διαθέτουμε:

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η εξειδικευμένη μας ομάδα πωλήσεων συνεργάζεται, προσαρμόζεται και συνεχώς αναζητά βέλτιστους τρόπους υποστήριξης των πελατών μας. Ο υπεύθυνος διαχειριστής του λογαριασμού σας, εξασφαλίζει για εσάς την καταλληλότητα του εταιρικού σας οχήματος, σύμφωνα με τις εταιρικές - προσωπικές ανάγκες ανά οδηγό, συλλέγει και αναλύει την ιστορικότητα του στόλου σας και ταυτόχρονα επικεντρώνεται στις προτεραιότητες που του έχετε θέσει. Με την εμπειρία μας και τη διαρκή ενημέρωση για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, σας παρέχουμε τις σωστές λύσεις και υπηρεσίες, στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε για:

 • την επιλογή οχημάτων των στελεχών σας
 • το πρότυπο εταιρικής πολιτικής οχημάτων που επιθυμείτε να οργανώσετε για την εταιρεία σας
 • τη δημιουργία εταιρικού Car Policy
 • τη διαχείριση του δικού σας business case και την καλύτερη δυνατή λύση για την εταιρεία σας
 • την επίτευξη χρονοδιαγραμμάτων για την έγκαιρη ανάλυση των διαγωνισμών
 • τα σημαντικά projects σας

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ – Τ.C.O

Οι άμεσες και έμμεσες δαπάνες οχημάτων είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Αρκετές φορές προσπάθειες μη συντονισμένες, με ελλιπή στοιχεία έχουν ως αποτέλεσμα αποφάσεις που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Το παρακάτω διάγραμμα, αποτελεί υπόθεση – παράδειγμα με low ανάλυση, για όχημα Suzuki Swift 1.3 diesel, με διάρκεια χρήσης τριών ετών και με 15.000 χλμ. χρήσης ανά έτος.

 

Ανάλυση συνολικού κόστους οχήματος – Τ.C.O

 

 

Αναλαμβάνουμε την προσέγγιση και ανάλυση των δεδομένων ανά πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ιδιαίτερες παραμέτρους. Αρχικά γίνεται η:

 • συλλογή με όλες τις άμεσες και έμμεσες δαπάνες των οχημάτων και τα δεδομένα ανά λογαριασμό
 • οργάνωση και απλοποίηση των στοιχείων, με αντίστοιχες συγκριτικές αξιολογήσεις με βάσει την κατηγορία του οχήματος, διάρκεια μίσθωσης και τα χιλιόμετρα χρήσης κ.α.
 • παρουσίαση δεδομένων, ώστε η λήψη απόφασης να είναι ευκολότερη για τον πελάτη, βάσει των επιχειρηματικών του αναγκών.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ

Σε ετήσια βάση, ενημερώνουμε τους πελάτες με τα συνολικά και λεπτομερή στοιχεία του στόλου τους και πιθανά επιπλέον οφέλη που μπορούν να έχουν, αναλύοντας στοιχεία  όπως:
 

 • χιλιόμετρα χρήσης
 • αναφορές ζημιών ανά όχημα και άλλα στοιχεία εξόδων του στόλου.


Ταυτόχρονα παρουσιάζουμε τις νέες ευκαιρίες που τυχόν έχουν προκύψει στην αυτοκινητοβιομηχανία, ώστε να μειωθούν οι συνολικές δαπάνες σας.

Η δυνατότητά μας να ελέγχουμε και να αναβαθμίζουμε τον στόλο των οχημάτων σας, αποτελεί ποιοτικό κριτήριο με το οποίο έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.