Ποια είναι η διαδικασία

ONLINE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στην ηλεκτρονική μας σελίδα μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα το νέο σας επιβατικό ή επαγγελματικό, ελαφρώς μεταχειρισμένο, αυτοκίνητο με πακέτο υπηρεσιών leasing προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες. Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει από τις προσφορές μας και καταχωρείστε τα στοιχεία που σας ζητούνται στο πεδίο “Ζητήστε Προσφορά”. Εντός μίας ώρας θα λάβετε στο email σας την αναλυτική μας προσφορά και τους όρους μίσθωσης.
  2. Απαντήστε στο email που λάβατε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία παραγγελίας σας, επισυνάπτοντας τα εξής:
    • Την αποδοχή προσφοράς μίσθωσης αυτοκινήτου, που θα βρείτε στη σελίδα 5 και την οποία υπογράφετε και σφραγίζετε στη θέση ο Δηλών, εφόσον έχετε συμπληρώσει τα κενά σημεία της (Στοιχεία επιχείρησης, Αυτοκίνητου, Στοιχεία οδηγού).
    • Τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συνοδεύουν την αποδοχή προσφοράς, όπως αυτά περιγράφονται στην τελευταία σελίδα της προσφοράς μας.
  3. Εντός 24 εργάσιμων ωρών θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας, για να σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα, εφόσον αυτή δεν αναγράφεται στην ηλεκτρονική μας σελίδα.
  4. Μόλις εγκριθεί το αίτημά σας, θα λάβετε στο email σας τη Σύμβαση μίσθωσης προς υπογραφή και τους τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεση των μισθωμάτων εγγύησης.
  5. Η  παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί όταν στείλετε την υπογεγραμμένη Σύμβαση και την αντίστοιχη κατάθεση που απαιτείται. Στη συνέχεια, θα λάβετε email με τις λεπτομέρειες παράδοσης και τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Executive Lease στο 2103493400 για περισσότερες πληροφορίες.