δ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Δέσμευση Καθαριότητας και Υγιεινής.

Σήμερα και κάθε μέρα, δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής. Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι πελάτες και οι υπάλληλοί μας αξίζουν να γνωρίζουν ότι υποστηρίζουμε αυτή τη δέσμευση. Δεσμευόμαστε και υιοθετούμε επιπλέον μέτρα πέρα από τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένων αυστηρών διαδικασιών απολύμανσης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων.

Ως μέρος της ολοκληρωμένης δέσμευσης καθαριότητας, έχουμε επεκτείνει τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού μετά από καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές και σε συνεργασία με τον κλάδο του αυτοκινήτου. Ενώ είχαμε πάντα μια επίσημη διαδικασία κατάρτισης που καθοδηγεί όλους τους υπαλλήλους για τον σωστό καθαρισμό ενός οχήματος, οι εργαζόμενοι μας εκπαιδεύονται τώρα για να εφαρμόζουν νέες και πιο ολοκληρωμένες εντολές που περιλαμβάνουν βελτιωμένη καθοδήγηση καθαρισμού για τα οχήματά μας καθώς και πρακτικές κοινωνικής απόστασης.
 

Τα καθαρά οχήματα ήταν πάντα μείζονος σημασίας για εμάς, αλλά αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ότι η καθαριότητα των οχημάτων είναι ακόμη πιο κρίσιμη.

Καθένα από τα οχήματά μας καθαρίζεται σχολαστικά πριν από την παράδοση του στον πελάτη. Αυτό περιλαμβάνει γενική καθαριότητα και απολύμανση με απολυμαντικό που πληροί τις προδιαγραφές, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα σημεία αφής.