ΜΙΣΘΩΣΗ GREEN CARS – ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Leasing Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου GREEN CARS

Η Executive Lease υποστηρίζει στρατηγικά τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ευέλικτων προγραμμάτων μίσθωσης για ιδιώτες, εταιρίες και επαγγελματίες.

Με τον όρο 'Πράσινα Οχήματα' χαρακτηρίζονται όλα τα οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Υπάρχουν οι εξής τρεις κατηγορίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων:

  • πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο (Battery Electric Vehicles - BEV),
  • ηλεκτρικά υποβοηθούμενη μετάδοση κίνησης (Hybrid Electric Vehicles - HEV) και
  • Plug in-Hybrid (Plug-in Hybrid Electric Vehicle PHEV), το οποίο μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα ή με εναλλαγή ή μόνο με τον βενζινοκινητήρα και επιπρόσθετα διαθέτει πρίζα φόρτισης.

Η Executive Lease βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νέας τεχνολογίας πράσινων  οχημάτων προωθώντας τα οχήματα ώστε αυτά να εισαχθούν στους στόλους των πελατών μας από τις αρχές του 2015.

Έχοντας ψηλά το αίσθημα της εταιρικής μας ευθύνης συνεχίζουμε στρατηγικά να υποστηρίζουμε πιο οικολογικά αυτοκίνητα παρέχοντας στους πελάτες μας τα εργαλεία για να βοηθηθούν στη μετάβασή τους, σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων.

Κάθε επιχείρηση με στόλο οχημάτων έχει ήδη χαρακτηριστεί με ένα μέσο όρο εκπομπών ρύπων. Η πορεία από τα συμβατικά καύσιμα έως τις καθαρές εκπομπές άνθρακα και ο μετασχηματισμός του πράσινου στόλου σας δεν θα πραγματοποιηθεί σε μία μέρα.

Η αξιολόγηση του μίγματος καυσίμων του στόλου σας και η επανεξέταση της πολιτικής στόλου σας μπορούν όμως να ξεκινήσουν άμεσα.

Για κάθε πελάτη, υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες και προκλήσεις μπροστά. Όποιες και να είναι αυτές, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε μέχρι το ‘’Μηδέν  Ρύποι’’. Διότι, με το σωστό σχέδιο και τους ειδικούς συμβούλους του πράσινου στόλου που διαθέτουμε, η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να υποστηρίξει την κοινωνική της ευθύνη έχοντας επωφεληθεί τις αναπτυξιακές και φορολογικές ρυθμίσεις.

Επίλεξε σήμερα leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Executive Lease και ζήσε τη συναρπαστική εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, απολαμβάνοντας οικονομική και οικολογική οδήγηση.

Επωφελήσου τώρα από όλα τα προνόμια του προγράμματος κρατικής επιδότησης ‘’Κινούμαι ηλεκτρικά 2’’ για ηλεκτροκίνηση μέσω leasing, και άλλαξε τη ζωή σου, με την υποστήριξη της εξειδικευμένης μας ομάδας.

 

δ

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε και εσείς για το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.