Το event της Executive Lease - Οδηγική εμπειρία BMW - MINI

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το event της Executive Lease - Οδηγική εμπειρία BMW - MINI

Την Τρίτη 6-6-2017, στο training center της BMW Hellas, δώσαμε την ευκαιρία σε πελάτες μας, να οδηγήσουν τα μοντέλα των ΒMW και MINI. Η στιβαρότητα (στην οδήγηση), η αίσθηση ασφάλειας και η πολυτέλεια των οχημάτων των BMW - MINI ταίριαξε απόλυτα με τα πανομοιότυπα χαρακτηριστικά των πελατών της Executive Lease.

Το αποτέλεσμα? Να απολαύσουμε μια υπέροχη βόλτα μέχρι το Λουτράκι, οδηγώντας αυτοκίνητα όπως τα BMW σειράς 1 και 2, X1, X3, Mini cooper, Mini countryman καθώς και μερικά ακόμα διαμάντια της Γερμανικής εταιρείας.

Όλοι μαζί περάσαμε ένα πρωινό, κατά την διάρκεια του οποίου νιώσαμε να ξεφεύγουμε από την ατμόσφαιρα του γραφείου και μπήκαμε σε ψυχολογία διακοπών, οδηγώντας 10 διαφορετικά αυτοκίνητα BMW και MINI. Το σίγουρο είναι ότι το χαρήκαμε όλοι ιδιαιτέρως.

Πριν την διαδρομή μας πραγματοποιήθηκαν  παρουσίασεις από την πλευρά της εταιρείας μας από τον γενικό διευθυντή μας τον Κο Παναγιωτόπουλο και από την Εμπορική μας διευθύντρια την Κα Αναστοπούλου, με θέμα τις τάσεις του leasing καθώς και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας.

Ακολούθησε παρουσίαση από την BMW - ΜΙΝΙ Hellas. Η διάρκεια της ήταν αρκούντως συντομευμένη και με σεβασμό στην επιθυμία όλων μας να ξεκινήσει το μικρό μας ταξίδι στην απόλαυση.

Το event τελείωσε με υπέροχο μπουφέ και networking με θέμα… τι άλλο? Την οδηγική απόλαυση των αυτοκινήτων BMW - ΜΙΝΙ και το event που διοργανώθηκε με την σφραγίδα της Executive Lease.